seeyew® safety solutions

In het donker is een individu moeizaam waar te nemen. Reflectoren bieden daarvoor een goede maar passieve oplossing.. Door eigen en actief licht aan de kleding van de drager toe te voegen, neemt hij zijn zichtbaarheid direct zelf in de hand.

Beeldmateriaal: Pauline van Dongen

Licht kan al van verre afstand worden waargenomen. Het communiceert voor de drager en attendeert anderen op hem. De gebruiker maakt zichzelf zichtbaar. Door deze simpele toepassing is de drager van uw producten dus in zekere zin buiten gevaar. Uw producten zorgen voor onmiddellijke toename in veiligheid, hierdoor zijn ze aantrekkelijk voor de consument.

Het SEEYEW led light cord kan eenvoudig in uw producten verwerkt worden. Het wassen van de kleding inclusief het led light cord is geen enkel probleem. Uiteraard moet de lichtgewicht oplaadbare accu dan uit het kledingstuk verwijderd worden, maar dat heeft u in een handomdraai gedaan.

Wij bieden graag onze hulp aan bij het afstemmen van de mogelijkheden op uw voorkeuren en wensen. Neem hiervoor gerust contact op.